SCHUURWONING TE HENGEVELDE

Deze moderne schuurwoning is gebouwd aan de rand van Hengevelde. In de platte aanbouw is een ruime slaapkamer en badkamer gerealiseerd. De woning is levensloopbestendig. De basiswoning is ons type Eikenhof.

Een schuurwoning is een type woning dat zijn inspiratie haalt uit de traditionele schuren en boerderijen, met name in landelijke gebieden. Het concept van de schuurwoning combineert vaak moderne architecturale elementen met de eenvoud en functionaliteit van een traditionele schuur.

Enkele kenmerken van een schuurwoning zijn:

Eenvoudig en functioneel ontwerp: Schuurwoningen hebben doorgaans een eenvoudig ontwerp met strakke lijnen en een focus op functionaliteit.

Ruimtelijkheid: Ze hebben vaak grote open ruimtes met hoge plafonds, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid ontstaat.

Grote ramen: Schuurwoningen maken vaak gebruik van grote ramen om natuurlijk licht binnen te laten en om een ​​visuele connectie met de omgeving te creëren.

Natuurlijke materialen: Materialen zoals hout, staal en baksteen worden vaak gebruikt in de constructie van schuurwoningen, waardoor ze een warme en rustieke uitstraling krijgen.

Duurzaamheid: Vanwege hun eenvoudige ontwerp en het gebruik van natuurlijke materialen, zijn schuurwoningen vaak duurzaam en milieuvriendelijk.

Schuurwoningen zijn populair geworden vanwege hun unieke esthetiek en functionaliteit, en ze worden zowel in landelijke als stedelijke gebieden gebouwd. Ze bieden vaak een eigentijdse twist aan de traditionele boerderijarchitectuur.

Locatie

Hengevelde

Bouwtype

Lage gootlijn

Projectstatus

Gereed