onze werkwijze

  •  
  • Werkwijze

Vrijblijvend kennismaken

maak kennis met quickhuis

Ontdek hoe jouw woonwens werkelijkheid kan worden met slechts een paar klikken. Vul jouw wensen in en plan een gratis online kennismakingsgesprek! Samen bespreken we de mogelijkheden om jouw droomhuis te realiseren.

Van idee naar ontwerp

Samen gaan we uw woonwensen in detail bespreken. Van bouwlagen tot materialen, aan- en bijgebouwen, indelingen, keuken, slaap- en badkamers, duurzaamheid, domotica, en meer. Of dit nu uw eerste bouwervaring is of niet, wij begeleiden u stap voor stap en streven ernaar dat u tevreden bent en een echt thuisgevoel heeft.

quickhuis, Van idee naar ontwerp

Ontwerp en offerte

quickhuis, ontwerp en offerte

Na het maken van het ontwerp op basis van uw wensen, sturen we het naar ons samenwerkende bouwbedrijf in uw regio. Zij zullen een offerte opstellen terwijl wij het ontwerp laten toetsen aan de omgevingsvergunning. Op deze manier krijgt u snel duidelijkheid over prijzen en budgetten, en voorkomen we verrassingen achteraf.

Bouw en installatie

voorbereiding

Nadat de offerte is goedgekeurd en de omgevingsvergunning is verkregen, gaan we van start met de voorbereidingen voor bouw en installatie. Dit is een goed moment om samen nog eens alles door te nemen en de laatste details op de i te zetten.

quickhuis, bouw en installatie

De bouw

De bouw van uw droomhuis, quickhuis

Onze samenwerkende bouwbedrijven zijn zeer flexibel in het plannen en uitvoeren van bouwprojecten, en ze zijn allemaal gedekt door Bouwgarant of Woningborg. Omdat het bouwbedrijf de offerte heeft opgesteld, kunnen ze efficiënt en met een goede prijs-kwaliteitverhouding de woning bouwen. Met een vast programma van eisen vermijden we discussies over meerwerk. We werken met betrokken bouwbedrijven die persoonlijke aandacht voor jou tijdens de bouw hoog in het vaandel hebben staan.

Oplevering

Bij de oplevering controleren we samen de woning om te zorgen dat alles volgens afspraak en naar wens is gerealiseerd. We vieren gezamenlijk de voltooiing van jullie droomhuis!

quickhuis, uw droomhuis is gereed
Gratis kennismakingsgesprek

Gratis kennismakingsgesprek

Vul je woonwens in en plan een gratis online kennismakingsgesprek in! 

 
Dan bespreken we samen de mogelijkheden om jouw woonwens om te zetten in jouw droomhuis.