team quickhuis

Betrouwbare vakmensen voor jouw bouwproject

quickhuis, Betrouwbare vakmensen voor uw bouwproject

Een droomhuis bouwen is voor jou als opdrachtgever geen alledaagse bezigheid. Ontwerp, budget, grond, vergunningen, indeling, materiaalkeuze bouwproces, afwerking en inspecties. Er komt heel wat bij kijken voordat de woning is opgeleverd. Gelukkig hebben de architect en het bouwbedrijf ruime ervaring. Bouwen is een mooi vooruitzicht. In het team staat de opdrachtgever en de woonwens centraal. Met het stellen van de juiste vragen, zorgvuldig informeren, pro activiteit en de nodig inspiratie maken wij als professionals jouw droomhuis werkelijkheid.

Jouw specifieke wensen staan centraal

Robert Morsink staat voor deskundig advies, creativiteit en maatwerk. Of het nu gaat om een schuurwoning, een Saksische boerderij, een moderne strakke villa of een Kempische woning, aan elk project werken wij met evenveel liefde. Geen twee realisaties zijn hetzelfde. Ambachtelijke technieken, duurzaamheid en eigentijdse domotica gaan bij ons hand in hand. Wij ontwerpen volgens jouw wensen en budget, zodat het eindresultaat met recht uniek kan worden genoemd.

quickhuis, Betrouwbare vakmensen voor uw bouwproject

Ervaren team van vakmensen

Het team wordt aangevuld met één van de samenwerkende bouwbedrijven die zorgvuldig zijn geselecteerd op flexibiliteit, kwaliteit en vakmanschap. Alle samenwerkende bouwbedrijven zijn aangesloten bij Bouwgarant of Woningborg. Op basis van de bouwtekening maken ze een offerte. In een vroeg stadium worden de mogelijkheden en onmogelijkheden besproken en getoetst. Als er later in het proces door jou geen nieuwe woonwensen worden toegevoegd ben je zeker van de afgegeven prijs. Dus geen vervelende verrassingen achteraf.

Gratis kennismakingsgesprek

Gratis kennismakingsgesprek

Vul je woonwens in en plan een gratis online kennismakingsgesprek in! 

 
Dan bespreken we samen de mogelijkheden om jouw woonwens om te zetten in jouw droomhuis.