Quickhuis

van woonwens

naar droomhuis

Heb je een mooi kavel gevonden en ben je klaar voor de volgende stap? Graag helpen we jou bij het gehele proces, van het in kaart brengen van jouw woonwens naar de realisatie van jouw droomhuis. Van eerste schets tot en met de oplevering. Op ons kun je bouwen: we leveren architectuur en maatwerk voor een redelijke prijs, hebben een landelijk netwerk van flexibele bouwbedrijven met Bouwgarant en/ of Woningborg en werken met een vooraf vastgesteld budget. 

Quickhuis

van woonwens

naar droomhuis

Heb je een mooi kavel gevonden en ben je klaar voor de volgende stap? Graag helpen we jou bij het gehele proces, van het in kaart brengen van jouw woonwens naar de realisatie van jouw droomhuis. Van eerste schets tot en met de oplevering. 

Op ons kun je bouwen: we leveren architectuur en maatwerk voor een redelijke prijs, hebben een landelijk netwerk van flexibele bouwbedrijven met Bouwgarant en/ of Woningborg en werken met een vooraf vastgesteld budget. 

Voordelen Quickhuis

Werkwijze

Bij Quickhuis streven we naar een sterke samenwerking met jou als opdrachtgever. Je hebt een vast aanspreekpunt, onze ontwerper Robert Morsink, die nauw met jou samenwerkt. We koppelen je ook aan een bouwbedrijf in jouw regio, waarmee we intensief samenwerken. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte uitvoering van jouw bouwproject.

Quickhuis staat voor een goede samenwerking met jou als opdrachtgever, een vast aanspreekpunt (ontwerper Robert Morsink) en het met ons samenwerkende bouwbedrijf in uw regio.

1

We staan klaar om samen met jou je ideale woonomgeving te creëren, vanaf het allereerste concept tot aan de laatste details. Of je nu al ervaring hebt met bouwprojecten of dit je eerste keer is, wij begeleiden je stap voor stap. Samen bespreken we alles: van het aantal verdiepingen en de keuze van materialen tot aan- en bijgebouwen, indelingen, keukens, slaap- en badkamers, duurzaamheid en domotica. Ons doel is pas bereikt als jij gelukkig bent en je echt thuis voelt in je nieuwe woning.

2

We vertalen jouw woonwensen naar een ontwerp op maat. Zodra jij het ontwerp hebt goedgekeurd, sturen we het door naar ons samenwerkende bouwbedrijf in jouw regio. Zij stellen vervolgens een gedetailleerde offerte op, waardoor je snel inzicht krijgt in de prijzen en budgetten, zonder verrassingen achteraf. Als de offerte binnen jouw budget past en je akkoord gaat, nemen wij de verantwoordelijkheid om het ontwerp te laten toetsen aan het bestemmingsplan en voor te leggen aan de Welstandscommissie.

3

Nadat de offerte is goedgekeurd en de omgevingsvergunning is verkregen, gaan we over tot de voorbereidingen voor de bouw en installatie. Dit is een cruciaal moment waarop we samen nogmaals alle details doornemen om ervoor te zorgen dat alles perfect op elkaar aansluit.

4

Onze samenwerkende bouwbedrijven zijn zeer flexibel in het plannen en uitvoeren van bouwprojecten en zijn allen voorzien van een Bouwgarant waarborg of Woningborg. Omdat het bouwbedrijf de offerte heeft opgesteld, kunnen zij efficiënt werken en bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bij het bouwen van jouw woning. Hierdoor vermijden we discussies over meerwerk bij een ongewijzigd programma van eisen. We werken nauw samen met bouwbedrijven die waarde hechten aan persoonlijke aandacht voor jou gedurende het hele bouwproces.

5

Bij de oplevering controleren we samen de woning om te verzekeren dat alles volgens de afspraken en naar wens is gerealiseerd. We vieren gezamenlijk de voltooiing van jullie droomhuis, een bijzonder moment waar we samen naar hebben uitgekeken.

Werkgebied

Met ons landelijk dekkend netwerk van samenwerkende bouwbedrijven ben je verzekerd van flexibiliteit, kwaliteit en vakmanschap in de buurt van jouw bouwkavel. Alle samenwerkende bouwbedrijven zijn aangesloten bij Bouwgarant of Woningborg. Ons bouwteam draait om jou als klant. 


Ons ultieme doel is jouw tevredenheid: we zijn pas echt blij als jij je helemaal thuis voelt in jouw droomhuis.

Met ons landelijk dekkend netwerk van samenwerkende bouwbedrijven ben je verzekerd van flexibiliteit, kwaliteit en vakmanschap in de buurt van jouw bouwkavel.

Inspiratie

Met 30 jaar ervaring in het tekenen en bouwen van droomhuizen, delen we graag onze inspirerende ontwerpen en modellen met jou. We laten je ook graag zien wat we al hebben gebouwd en opgeleverd. Elk model kan worden aangepast aan jouw eigen stijl en ideeën. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze architect. We staan altijd voor je klaar.

Beoordeling klanten

Gratis kennismakingsgesprek

Gratis kennismakingsgesprek

Vul je woonwens in en plan een gratis online kennismakingsgesprek in! 

 
Dan bespreken we samen de mogelijkheden om jouw woonwens om te zetten in jouw droomhuis.